Grupa Operacyjna EPI-AGRI Konsorcjum „System jakości gwarancją dobrej wieprzowiny”

zapraszają na

FORUM TRZODY CHLEWNEJ

 i konferencję podsumowującą działalność Konsorcjum pt.

SYSTEM JAKOŚCI GWARANCJĄ DOBREJ WIEPRZOWINY

13 marca (środa) 2024 r., godz. 1000

w Centrum Transferu Wiedzy i Innowacji
im. Leona Janty-Połczyńskiego (CTWII)

w Minikowie.

 

Konferencja odbędzie się w formie hybrydowej – stacjonarnie oraz on-line.

 

Ze względów organizacyjnych uprzejmie prosimy
o rejestrację udziału do 8 marca 2024 r. przez formularz zgłoszeniowy:

https://kpodr.clickmeeting.com/forum-trzody-chlewnej-i-konferencja-system-jakosci-gwarancja-dobrej-wieprzowiny-/register

 

Osoby do kontaktu

Anna Mońko-Łanucha

tel. 695 423 700, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Jakub Borkowski

tel. 667 662 788, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Piotr Dorszewski

tel. 503 392 900, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

 

 

Ważny komunikat - Awaria linii telefonicznej

 

Szanowni Państwo

Informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych awarii uległo łącze telefoniczne,

w związku z czym nie działa numer telefonu 56 655 30 30 do Inspektoratu  Weterynarii w Toruniu.

Prosimy o kontaktowanie się z nami drogą elektroniczną na adres: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

lub dzwoniąc na numer  694 457 867

 

Bardzo przepraszamy za utrudnienia

 

 

2 stycznia 2024 r. Urząd będzie nieczynny.

Podstawa prawna: zarządzenie nr 524 Prezesa Rady Ministrów z dnia 24 października 2023 r. w sprawie wyznaczenia dla członków korpusu służby cywilnej dni wolnych od pracy.

Szkolenia organizowane przez KPODR dedykowane małym przetwórcom.

Praktyczne aspekty projektowania, wdrażania i utrzymania systemu HACCP w warunkach przetwórstwa rzemieślniczego

6 grudnia

https://sir.kpodr.pl/index.php/2023/11/14/praktyczne-aspekty-projektowania-wdrazania-i-utrzymania-systemu-haccp-w-warunkach-przetworstwa-rzemieslniczego-szkolenie/

Świadome i bezpieczne przetwórstwo żywności pochodzenia zwierzęcego – konferencja

13 grudnia 

https://sir.kpodr.pl/index.php/2023/11/20/swiadome-i-bezpieczne-przetworstwo-zywnosci-pochodzenia-zwierzecego-konferencja/